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Are in: Our cooking


The kitchen is the point of force of this farm holidays. To think it thus they are our customers who continue to return. In the restaurant you will be able to taste prepared local typical plates with cure in their naturalness, with the employment of the freshs and genuine and accompanied products from wines of ours cultivation.

Even if simple, our kitchen is much careful to utilize the raw materials of the season, for this reason will not find never a static and repetitive, but always new menu for every season.

Our cook takes cure of the hosts delighting them with goodness of the of Campania kitchen, always assuring quality and originality. Exquisite salumi and the accompanied local cheeses from the delicious earth contours, the sottoli and the conserves that are produced in our company, will accompany to you during the meal. To try our peaks, above all that of onion, cooked rigorously in the firewood furnace; and then the cakies, above all crostate and apple cake, prepared daily to offer to our hosts an always fresh taste.

Near the farm holidays it will be possible to acquire wines, present cheeses and sottoli in our kitchen proposals.

OFFERTE DEL SABATO

Menù del tagliere (solo il sabato)

Per coloro che vogliono rimanere leggeri e desiderano godere di una passeggiata tra i boschi, per la persona di passaggio o anche solo per il goloso che non rinuncia ai buoni sapori, proponiamo
“Il menù del tagliere”: ricco di salumi, formaggi, miele, bruschette e sottaceti di produzione artigianale accompagnati da un ottimo bicchiere del nostro vino a soli € 8.

MENU' DELLE GRIGLIATE (solo il sabato, min. 10 persone)

Per chi ha volglia di un bel pic – nic all’aria aperta proponiamo questa alternativa, che vi permetterà di mangiare, oltre alle nostre specialità, anche carne cotta col barbecue a soli €20.

Per mangiare presso il nostro ristorante è gradita la prenotazione.




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